Omaehtoista kuntoututtavaa ohjelmaa

Savonlinnan LinnaKlubi toimii mielenterveyskuntoutujien ja henkilökunnan tasavertaisena, kuntouttavana yhteisönä. Klubitalolla jäsenten tavoitteena on luoda itselleen työpainotteinen päivä.

Jäsenten panos työtehtävissä on merkittävä LinnaKlubin toiminnan kannalta. Jokainen osallistuu omien voimiensa ja kiinnostuksensa mukaan. Toiminta on jäsenille maksutonta ja vapaaehtoista.

Klubitalo 1
Klubitalo 2

Tervetuloa mukaan!

LinnaKlubin jäsenyys on ilmainen, vapaaehtoinen ja aikarajoitteeton. Suositellut tutustumispäivät ovat tiistai ja torstai klo 10-14. Tutustumaan voi tulla ryhmässä, kaverin kanssa tai yksin.

Uuden jäsenen edellytetään käyvän klubitalolla kolme kertaa tutustumassa toimintaamme ennen liittymistä jäseneksi.

Kaikki LinnaKlubin jäsenet ovat oikeutettuja saamaan jäsenkortin, jolla saa 10% alennuksen Kahvila Herkku-Pekan ja Kahvila Saiman tuotteista. Lisäksi jäsen saa kuukaudessa kaksi lippua uimahalliin/kuntosalille.

Ota yhteyttä

Keskussairaalantie 4
57120 Savonlinna

p. 044 5195001, 044 5195003

Avoinna:
Ma 8 – 16
Ti  8 – 16
Ke 8 – 16
To 8 – 16
Pe 9 – 15
La suljettu

Linnaklubin viikko-ohjelma

  • Aamupäivällä teemme yhdessä talon töitä  maanantaista perjantaihin.
  • Iltapäivällä on toimintakykyä tukevia ryhmiä: maanantaina vuorottelevat hyvinvointiryhmä tai klubikokous,  tiistaina ekokävely tai nojatuolimatkailu, keskiviikkoisin luovuusryhmä, torstaisin musiikkiryhmä ja perjantaisin rentoa ydessä oloa.
  • Työskennellä voi keittiössä, kahviossa, pihalla, toimistossa ja hallinnossa.

Klubitalo Linnaklubi kuvina