Ryhmätoiminnat 4LinnaKlubin ryhmät 2020 syksyllä:

Maanantaisin kokoontuu klo 13:00 vuoroviikoin hyvinvointiryhmä (tutustutaan kulttuurin, liikunnan ja ravitsemuksen hyvinvointivaikutuksiin) ja klubikokous (käsitellään yhdessä jäsenten kanssa ajankohtaisia asioita, tiedotetaan tulevista tapahtumista ja mahdollisista muutoksista sekä käydään läpi alkavan viikon ohjelma).

Tiistaina tehdään eko-lenkki lähiympäristön luontoon klo 13:00. Samalla toimitetaan kierrätysjätteet kierrätykseen.

Keskiviikkoisin iltapäivällä klo 13:00 kokoontuu LinnaKlubin luovuusryhmä.  Ryhmässä harjoitellaan luovia taitoja mm. piirtämistä, maalaamista ja musiikkia.

Torstaisin klo 13:00 LinnaKlubilla toimii musiikkiryhmä.  Ryhmässä kuunnellaan jäsenten toivemusiikkia tai esitellään mielenkiintoinen artisti ja kuunnellaan hänen musiikkia.

Perjantaisin klo 13:00  LinnaKlubilla kokoontuu joko virkistäytymis- tai tsemppiryhmä.  Virkistäytymisryhmä on rentoa, vapaata olemista ja toisiin ihmisiin tutustumista.  Tsemppiryhmää ohjaa seurakunnan diakoni. Ryhmän aiheet jäsenet voivat itse valita, mistä aiheesta seuraavassa tapaamisessa keskustellaan. Aiheet ovat ajankohtaisia teemoja elämän eri osa-alueilta.

Ryhmäkoko sisätiloissa on rajattu 4 jäseneen + ohjaaja, ulkona tapahtuviin toimintoihin voimme tilanteiden ja tarpeiden mukaan ottaa enemmän osallistujia huomioiden THL:n ja Sosterin korona ohjeistukset.  Kaikkeen LinnaKlubin toimintaan tarvitaan ennakkoilmoittautuminen puh. 044-5195001 ja 044-5195003.  Talon toimintaan voi osallistua vain terveenä.

Facebookin liveryhmä toimii etänä joka arkipäivä klo 14:00-15:00.  Ryhmässä käsitellään ajankohtaisia aiheita ja toimintakykyä tukevia teemoja.