Ryhmätoiminnat 1

LinnaKlubin ryhmät  

Maanantaisin klo 13:00 on klubikokous, kokouksessa käsitellään yhdessä jäsenten kanssa ajankohtaisia asioita, tiedotetaan tulevista tapahtumista ja mahdollisista muutoksista sekä käydään läpi alkavan viikon ohjelma. Teematunnilla aiheet vaihtelevat jäsenten toiveiden mukaan. Eri alojen asiantuntijat vierailevat teematunneilla.

Tiistaina hyvinvointiryhmä tai englanninkeskusteluryhmä.

Keskiviikkoisin iltapäivällä klo 13:00 kokoontuu LinnaKlubin luovuusryhmä.  Ryhmässä harjoitellaan luovia taitoja mm. piirtämistä, maalaamista ja musiikkia.

Torstaisin klo 13:00 LinnaKlubilla toimii musiikkiryhmä.  Ryhmässä kuunnellaan jäsenten toivemusiikkia tai esitellään mielenkiintoinen artisti ja kuunnellaan hänen/heidän musiikkia.

Torstaisin klo 16:00-18:00 on iltaryhmä.  Jäsenet voivat toivoa erilaisia aktiviteetteja talon ulkopuolelle.  Opetuskeittiö on myös iltaryhmän käytössä.

Perjantaisin klo 13:00  LinnaKlubilla kokoontuu joko virkistäytymis- tai tsemppiryhmä.  Virkistäytymisryhmä on rentoa, vapaata olemista ja toisiin ihmisiin tutustumista.  Tsemppiryhmää ohjaa seurakunnan diakoni. Ryhmän aiheet jäsenet voivat itse valita, mistä aiheesta seuraavassa tapaamisessa keskustellaan. Aiheet ovat ajankohtaisia teemoja elämän eri osa-alueilta.

Facebookin liveryhmä toimii etänä joka arkipäivä klo 14:00-15:00.  Ryhmässä käsitellään ajankohtaisia aiheita ja toimintakykyä tukevia teemoja.